اموزش بورس

اموزش بورس و سبد گردانی

اموزش بورس

اموزش بورس و سبد گردانی

مزایای پیام رسان تلگرام

مزایای پیام‌رسان‌ تلگرام ضد فیلتر

عدم همکاری مدیران تلگرام با ایران، سواستفاده کشورهای بیگانه از این پیام‌رسان برای پیش‌برد اهداف خود، عدم دسترسی حاکمیت به سرورهای این پیام‌رسان، انتقال کلان داده‌های ایران به خارج از کشور، راه اندازی بلاک‌چین و در نهایت طراحی ارز دیجیتال گرام از عمده‌ترین مشکلاتی بود که شورای عالی فضای مجازی را مجاب کرد حکم به فیلترینگ این پیام‌رسان_رسانه بدهد. 
پس از محدودیت برای تلگرام موضوع پیام‌رسان‌های داخلی بسیار داغ شد و این پیام‌رسان‌ها توانستند در مدت کوتاه سه هفته‌ای بالغ بر 15 میلیون کاربر جذب کنند. 

بررسی‌های «بصیرت» نشان می‌دهد نه تنها پیام‌رسان‌های داخلی کم‌تر از تلگرام نیستند بلکه مزایای بیشتری نسبت به آن دارند. بهترین تلگرام ضد فیلتر :

 دانلود تلگرام ضد فیلتر در اینجا !!!

1) اینترنت رایگان پیام رسان‌های داخلی: سروش به کلی برای کاربران خود رایگان است و پیام‌رسان‌های ایتا، بله، بیسفون و گپ با هزینه‌ای معادل یک سوم قیمت اینترنت مورد نیاز تلگرام محاسبه می‌شوند. 

2) افزایش امنیت و عدم انتقال اطلاعات به خارج کشور: تلگرام به دلیل اینکه تابع قوانین هیچ حکومتی نبوده و به کلی قاعده‌ خاصی بر روی پروتکل‌های این پیام‌‎رسان وجود ندارد، هیچ الزامی برای حفظ اطلاعات کاربران خود ندارد اما پیام‌رسان‌های داخلی طبق قانون حفظ حریم شخصی در فضای مجازی مصوبه هیات دولت و دستور مقام معظم مبنی بر صیانت از اطلاعات شخصی، موظف به حفظ اطلاعات کاربران خود هستند.

3) قابلیت پسندیدن: یکی از نواقصی که تلگرام داشت رابطه یک طرفه در کانال‌ها بود که این موضوع در پیام‌رسان‌های داخلی اصلاح شده است،در حال حاضر پیام‌رسان‌های بله، سروش و گپ از این موضوع بهره می‌برند.

4) انجام عملیات‌های بانکی: یکی از مزایای ویژه‌ای که در پیام‌رسان‌های داخلی وجود دارد انتقال وجه، استعلام موجودی، خرید شارژ و صورت حساب‌گیری در فضایی امن است. این مزیت در بله و گپ وجود دارد و در آینده‌ای نزدیک این قابلیت در دیگر پیام‌رسان‌ها نهادینه می‌شود.

5) فروشگاه‌های آنلاین: یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های حاضرین در بخش اقتصادی فضای مجازی قابلیت فروش کالا است؛ پیام‌رسان‌های داخلی با شناسایی این موضوع شرایطی را ایجاد کرده‌اند که کسب و کارهای نوپا و یا قدیمی می‌توانند محصولات خود را بدون هزینه تبلیغ کنند و حتی خریداران به صورت آنلاین آنها را خریداری کنند. گپ و بله پیشگام این خدمت در بین پیام‌رسان‌های داخلی بودند.

6) تماس صوتی و تصویری: تلگرام هیچگاه قابلیت تماس تصویری را برای کاربران خود راه اندازی نکرد، تماس صوتی این پیام‌رسان هم در اکثر کشورها مانند انگلیس و امارات و حتی ایران مسدود است اما اکثر پیام‌رسان‌های داخلی هم از مزیت تماس صوتی و هم از مزیت تماس تصویری بهره می‌برند.

منافع ملی در استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی

فارغ از مزایای فنی بهره‌گیری از پیام‌رسان‌های داخلی برای کاربران این پیام‌رسان‌ها حافظ منافع ملی در بلند مدت هم خواهند بود. 
بر این اساس اکثر کشورهای جهان اعم از چین، کره جنوبی، انگلستان و روسیه به دلیل حمایت از اقتصاد برآمده از فضای مجازی و موضوعات فرهنگی «پروژه اینترنت ملی» خود را شروع کرده‌اند که این موضوع شامل مرورگر ملی، پیام‌رسان ملی و شبکه اجتماعی ملی می‌شود.  

با توجه به رشد روز افزون اقتصاد ایجاد شده در فضای مجازی نیاز به پلتفرم‌هایی بومی که سرمایه گذاران و مدیران اقتصادی ایرانی بتوانند با اعتماد کامل به سمت آنها حرکت کنند بسیار احساس می‌شود. 

پلتفرم‌هایی مانند تلگرام و یا مانند آن که از بیرون ایران مدیریت می‌شوند و مدیران آن هیچ تعهدی به کاربر ایرانی ندارندنمی‎توانند بستر مناسبی برای اقتصاد فضای مجازی ایران باشند زیرا بسیار تحریک‌پذیر و غیر قابل اعتماد هستند.

حفظ کلان ‌داده‌ها

یکی از اساسی‌ترین مزایای بهره گیری از پیام‌رسان‌های داخلی حفظ کلان داده‌ها در داخل کشور است. در عصر انقلاب چهارم صنعتی داده به عنوان نفت در هر کشور است.

کلان‌ داده‌ها مجموعه کنش‌های اکثریت شهروندان در فضای مجازی است که نشان دهنده ذائقه و تمایل فکری آنها است و بر اساس آن می‌توان برای یک کشور تصمیم گرفت.

این کلان‌ داده‌ها تقریبا در سراسر دنیا به عنوان اسرار ملی شناخته می‌شوند و از آنها به عنوان ثروت ملی نام برده می‌شود.
تجزیه‌وتحلیل داده‌ها و اینترنت، کار نظارت و ارزیابی پیشرفت یک کشور را نسبت به گذشته بسیار ساده‌تر کرده که این امر به‌واسطه دسترسی به حجم انبوهی از اطلاعات شخصی کاربران امکان‌پذیر است؛ اما هم‌اکنون با فناوری داده‌های بزرگ قدرت‌ها قادر خواهند بود از این اطلاعات به‌طور مداوم برای نظارت رفتارهای کاربران خود، در زمان وقوع (و تقریبا به‌ صورت بلادرنگ) استفاده کنند و این به آنها در ارائه خدمات، منابع و سیاست‌گذاری مناسب‌تر کمک می‌کند.

اهمیت امنیت در پیام‌رسان‌های داخلی

امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) در زمینه حفظ حریم خصوصی و امنیت مردم در پیام‌رسان‌ها فرموده‌اند: «مسئولان باید امنیت و حریم داخلی مردم و کشور را حفظ کنند. تعرض به امنیت و حریم داخلی مردم «حرام شرعی» است و نباید انجام شود.»

محرمانگی داده‌ها، جامعیت داده‌ها و قابلیت دسترسی داده‌ها سه اصل در ارتباطات شبکه‌ای است؛ به عبارتی، در بحث پیام‌رسان‌ها، ما هنگامی می‌توانیم به یک پیام‌رسان لقب ایمن بدهیم و آن را پیام‌رسان مطمئن بدانیم که این پیام‌رسان، اول؛ محرمانگی و خصوصی بودن پیام‌های ما را حفظ کند. دوم؛ پیام‌های ارسالی ما را گیرنده به همان صورتی که فرستنده ارسال می‌کند، دریافت کند. به عبارت دیگر پیام در حین انتقال دچار تغییر یا خرابی نشود. سوم؛ این اطمینان وجود داشته باشد که کاربران پیام‌رسان، به درستی به تمامی سرویس‌هایی که برای آنها فراهم شده است دسترسی داشته باشند.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد